Max martin!

Hej hej Idag tänkte jag skriva lite om en hyfsat skillad kille!:) Hanns namn är Karl Max Sandberg. Han är född i stockholm 26 februari 1971:) Sandberg började använda sig av namnet Max martin under 1990 :) Karl Max Sandberg Började inte som en låt skrivare utan som en musiker i ett band som han hade skapat i sin hem ort. Dem blev sedan signade av ett skiv bolag som heter Cherion:) Dem gjorde en skiva och sedan så åkte dem ut på turne i Europa:) Det var under 90 talet som han började skriva låtar proffersionelt:) Då han bla skrev med Britney Spears:) Det var då han skrev Baby one more time som sedan blev en stor hit:) Kan nog gissa att ni vet vad det är för låt;)
Max marin (Karl Max Sandberg) Har bla skrivit låtar med eller åt Britney Spears, Celine Dion, Bon Jovi, Backstreet Boys, a-ha, NSYNC, Usher, Pink, Katy Perry, Pitbull och Darin Zanyar


Nu sitter det säker folk och tänker på att man inte skulle kunna göra detta själv........FEL!
Ni har säkert tallangen och kreaktiviteten:) Allt ni behöver nu är drivkraften och fantasin:D! Sikta högt och kom någon vart istället för att sikta lågt och inte komma någon vart lr?:D Det var allt från mig hej hej!

MVH
R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0